Pat Adele cu sertar din lemn masiv

8 factori pe care trebuie să-i luați în considerare înainte de a cumpăra un pat din lemn masiv cu sertare

Post by

Când ești în căutarea unui pat, vrei să te asiguri că cel pe care îl cumperi va rezista. Acest lucru este relativ ușor, chiar dacă există atât de multe opțiuni. Vom discuta 8 factori de care trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra un pat din lemn masiv cu sertare

5 modele de paturi din lemn masiv cu sertar

De asemenea, vă vom oferi câteva exemple de paturi care v-ar satisface nevoile și vă vor oferi o idee despre ceea ce ar trebui să căutați într-un pat de înaltă calitate.

Pat din lemn masiv cu sertare - Adele
Pat Adele lemn masiv cu sertar lateral

1) Tipul de lemn

Există două tipuri principale de lemn folosite la fabricarea mobilierului – stejar și pin. Stejarul este mai puternic și mai durabil decât pinul, ceea ce îl face alegerea mai bună dacă cauți mobilier care să reziste mult timp. Unele mobilier din stejar pot fi, de asemenea, mai scumpe decât pinul.

2) Dimensiunea patului

Dimensiunea patului pe care doriți să-l achiziționați va determina caracteristicile și stilul patului pe care ar trebui să-l cumpărați. De exemplu, dacă camera dvs. este mică și intenționați să cumpărați un pat de dimensiuni mari, cumpărarea unui pat cu sertare de depozitare nu ar avea sens, deoarece nu se va potrivi corespunzător în spațiul dvs. Puteți alege paturi din lemn masiv 140×200 cu sertare, paturi din lemn masiv 160×200 cu sertare sau chiar paturi din lemn masiv 180×200 cu sertare.

3) Opțiunile de stocare

Va trebui să decideți cât de mult spațiu de stocare în exces ai nevoie. De exemplu, dacă doriți să cumpărați un pat pentru o cameră de oaspeți, este posibil să nu aveți nevoie de mult spațiu de depozitare. Pe de altă parte, dacă patul tău va fi folosit ca pat personal, s-ar putea să dorești mult spațiu suplimentar de depozitare. Fie că pui o lenjerie de pat, haine sau orice alte obiecte, acesta îți poate de folos.

4) Pret

Atunci cand cumperi mobila, este important sa nu te lasi prins de ultimele tendinte. Paturile sunt suficient de accesibile încât să nu fie nevoie să investești în ceva care nu va dura sau se va simți depășit după câțiva ani. Îți prezentăm câteva modele de paturi din lemn masiv cu servare, pe care le recomandăm.

5) Design pat

Atunci când alegeți un pat din lemn masiv, designul este mai important decât orice altceva. Un stil modern se va potrivi bine cu decorul dormitorului tău și poate fi mai confortabil pentru tine să dormi. Dacă totuși cauți ceva mai tradițional, atunci un pat în stil clasic (tradițional) s-ar putea să vi se potrivească mai bine.

6) Numărul de sertare

Unele paturi au trei sertare, în timp ce altele au cinci sau șase sertare. Acest lucru depinde de ceea ce se potrivește nevoilor dvs. La Mobila Premium gasiti pentru moment paturi din lemn masiv cu un singur sertar. Dacă totuși doriți mai multe sertare, ne puteți contacta.

7) Construcție

Lemnul masiv este printre cele mai bune opțiuni din punct de vedere calitativ. Lemnul prelucrat poate fi considerat tot un pat din lemn masiv, dar de nivel mediu. Construcția pentru acest ultim tip va fi mai ieftină, dar îmbinările nu vor dura la fel de mult. Totuși, ambele sunt alegeri foarte bune.

8) Dimensiunea saltelei

Dimensiunea saltelei va determina cât spațiu veți avea între pat și pereți atunci când instalați acest tip de mobilier. Unele paturi pot găzdui o saltea de dimensiuni mari, în timp ce altele pot găzdui doar una mai mică. De asemenea, un pat mare poate găzdui și două saltele mai mici care să acopere toată suprafața acestuia.

Avantajele de a permite mobilierului să îmbătrânească în mod natural

Mobilierul din lemn este o investiție atemporală și poate dura zeci de ani. Dar, dacă doriți să vă asigurați că rămâne în cea mai bună stare posibilă, atunci nu trebuie să utilizați nicio substanță artificială pe el. Acestea includ lacuri, uleiuri și ceară. Lemnul ar trebui să îmbătrânească în mod natural, astfel încât uleiurile naturale să poată feri lemnul de umiditate și alți factori de mediu.

Mobilierul ar trebui privit mai degrabă ca o investiție pe termen lung decât ca o marfă de unică folosință. De aceea este important să lăsați mobila să îmbătrânească în mod natural și să nu o depozitați sau să o aruncați când începe să dea semne de uzură.

Pat din lemn masiv cu sertare - Pat Louis lemn masiv tei tapitat
Pat Louis lemn masiv tei tapitat

Sfaturi de îngrijire a mobilierului care vă vor ajuta să prelungiți durata de viață a pieselor dvs

Când vine vorba de îngrijirea mobilierului, cel mai bun mod de a prelungi durata de viață a pieselor tale este să urmezi aceste sfaturi simple.

  • Aspirați sau praful cu o cârpă uscată în mod regulat pentru a scăpa de orice murdărie și resturi care s-ar fi putut acumula pe mobilierul dvs.
  • Folosiți suport pentru pahare sub băuturi și pahare pentru a vă proteja mobila de scurgeri și pete.
  • Curățați scurgerile cu o cârpă umedă ușor de îndată ce se întâmplă, în loc să le lăsați să stea prea mult timp.
  • Evitați să așezați obiecte grele deasupra mobilierului, deoarece acest lucru poate provoca daune permanente.

Leave a comment