Dormitor Louis

Alegerea unei comode din lemn masiv. Sfaturi care sa va inspire achizitia

Postat de

Ghid pentru alegerea unei comode pentru casa ta: 3 caracteristici pe care nu ar trebui să le ignori

O comodă este o modalitate excelentă de a-ți organiza dormitorul și de a-ți putea depozita toate hainele îngrijit. Acest ghid te va ajuta să alegi o comodă potrivită pentru dormitorul tău. Vezi mai jos câteva modele de comode din lemn masiv care să te inspire în următoare achiziție.

1) Lemn masiv: primul lucru la care ar trebui să te uiți atunci când alegi o comodă este dacă este fabricată din lemn masiv sau nu. O comodă din lemn masiv este mai durabilă și poate rezista greutății hainelor grele fără a se rupe sau a se îndoi.

2) Dimensiune: dacă aveți spațiu limitat în dormitorul dvs., atunci o comodă cu două uși poate fi o opțiune perfectă pentru dvs., deoarece ocupă mai puțin spațiu decât o comodă cu 4 sau 5 uși.

3) Numărul de sertare: Comodele cu trei sertare sunt perfecte dacă doriți să depozitați hainele împăturite în ele, mai degrabă decât să le agățați pe umerase. De asemenea, ocupă mai puțin spațiu decât dulapurile cu cinci sertare, ceea ce poate fi un avantaj dacă ai spațiu limitat în dormitor sau dressing.

Diferite tipuri de design ale comodelor cu sertare

Există multe tipuri diferite de modele de comode. Acest articol va explora 3 modele diferite pe care le puteți folosi pentru casa dvs.

Design cu 3 sertare: Acest design este perfect pentru spații mici și nu ocupă prea mult spațiu. Veți avea un loc pentru orice, de la șosete la pulovere.

Design cu 2 uși sau cu 2 uși și 3 sertare: un design ca acestea sunt grozave dacă doriți să puteți vedea ce este în comoda dvs. fără a deschide ușile sau sertarele. Este, de asemenea, o alegere bună dacă sunteți în căutarea unei soluții de depozitare care să poată fi închisă de restul încăperii atunci când nu este utilizată.

Design cu 4 sau 5 sertare: Ultimul design pe care îl vom explora are 4 sau 5 sertare adânci și spațioase și este perfect dacă cauți mult spațiu de depozitare.

Gânduri finale despre cumpărarea unei comode din lemn masiv

O comodă din lemn masiv este o investiție bună pentru dormitorul tău. Nu este doar un loc pentru depozitarea hainelor, ci si un obiect care iti poate reflecta personalitatea si stilul.

Sper că acest articol a fost de ajutor în căutarea ta de a găsi o comodă potrivită pentru tine. Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos.

Lasă un comentariu