Dormitor Adele 2 lemn masiv, Alb

Modele dormitoare moderne pentru a vă impresiona oaspeții

Postat de

Dormitoarele sunt unul dintre cele mai importante locuri din casa unei persoane. Ele sunt locul în care ne petrecem o mare parte din timp odihnindu-ne și relaxându-ne. Un dormitor ar trebui să fie un loc confortabil și relaxant. Mai jos veți găsi câteva modele dormitoare moderne pe care le puteți avea chiar la dvs. acasă!

Dormitoarele moderne – Ce le face atât de speciale?

Dormitoarele moderne au evoluat de la a fi spații simple, de bază, la a fi spații mai funcționale, care încorporează multe caracteristici utile pentru stilul de viață modern.

Designul dormitoarelor moderne a evoluat de-a lungul timpului pentru a satisface nevoile diferitelor persoane. Oferă relaxare, întinerire și intimitate.

Sfaturi și trucuri pentru designul modern al dormitorului

Există o mulțime de moduri de a vă proiecta dormitorul. Designul modern al dormitorului se referă la simplitate și curățenie. Este vorba despre absența dezordinei și de a avea un spațiu pe care să îl poți folosi pentru a te relaxa după o zi lungă.

Într-o lume în care oamenii trăiesc în spații mai mici, este important să profitați la maximum de ceea ce aveți. Iată câteva sfaturi și trucuri pentru amenajarea modernă a dormitorului:

 • Creați un punct focal folosind culori sau modele îndrăznețe pe pereți.
 • Patul trebuie să aibă cel puțin 2 metri lungime și 1,40 metri lățime, cu tăblie. Puteti gasi o gamă largă de paturi din lemn masiv.
 • Folosiți scaune confortabile în dormitor.
 • Adăugați un puf pentru a oferi spațiu suplimentar pentru depozitare sau scaune.

Exemple de idei de design si modele dormitoare moderne

Trăim într-o perioadă în care cuvântul „modern” este aruncat des, dar înseamnă cu adevărat ceva? A devenit un cuvânt la modă pentru orice, de la design interior la modă.

Ideile moderne de design de dormitor sunt toate despre simplitate și eficiență. Patul este, de obicei, piesa centrală a camerei, cu o tăblie care se poate dubla ca TV sau colț de lectură.

O galerie cu dormitoare moderne puteti vedea mai jos, intr-o selectie marca Mobila Premium.

Ideea este de a crea un mediu relaxant și primitor. Iată câteva dintre cele mai populare idei de design modern de dormitor:

 • pereți albi cu note de culoare din lucrări de artă sau mobilier
 • un sentiment de seninătate prin elemente naturale
 • adăugare de culori și texturi de culoare caldă
 • crearea unui spațiu intim pentru doi, adăugând caracteristici precum perdele, perne, lămpi din lemn sau covoare

Cum să creezi un dormitor matrimonial modern confortabil

Un dormitor matrimonial modern este un spațiu care ar trebui să fie confortabil, primitor și elegant. Cu toate acestea, mulți oameni nu își pot permite luxul unui dormitor matrimonial modern, proiectat la comandă. Dar nu înseamnă neapărat că nu își pot crea un spațiu confortabil și elegant pentru ei înșiși.

Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont atunci când vă creați designul prietenos cu bugetul este să vă concentrați pe elementele de bază – confort, stil și funcționalitate. Nu aveți nevoie de mobilier sau accesorii scumpe pentru dormitorul dvs. dacă doriți un design mai minimalist.

 1. Un cadru de pat modern este punctul de plecare perfect pentru orice design, dar poti economisi bani optand pentru un cadru din lemn.
 2. Dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru a vă decora camera, aruncați o privire la câteva bloguri sau reviste online de design interior – adesea au idei grozave și sfaturi despre cum să vă faceți spațiul să se simtă mai mult ca acasă.
 3. De asemenea, poate doriți să luați în considerare achiziționarea de seturi de mobilier care vin cu comode, noptiere, birouri, scaune și alte piese asortate

Dileme ale lenjeriei de pat într-o casă modernă

Dormitorul este cea mai privată cameră dintr-o casă, motiv pentru care este important să obțineți așternutul perfect pentru el. Lenjeria de pat din bumbac este o alegere excelentă dacă cauți ceva care să ofere confort, căldură și stil.

O lenjerie bună de pat pentru o casă modernă nu este întotdeauna cea mai scumpă. Când sunteți în căutarea unor lenjerie de pat noi, este important să luați în considerare stilul dvs. de viață și cât de des vă schimbați cearșafurile.

Dacă aveți un stil de viață încărcat și doriți să vă păstrați lenjeria de pat cu aspect nou, atunci lenjeria de pat din bumbac ar putea fi calea de urmat. Bumbacul este respirabil și are tendința naturală de a rezista la riduri. De asemenea, are proprietăți antibacteriene naturale care vă vor ajuta să vă păstrați dormitorul proaspăt și curat.

Comentarii (1)

 1. Daniela Gavriliuc aprilie 26, 2023

  Azi, 26.04.2023, am primit mobila comandată, dormitorul Luxus. Arată superb, chiar mai bine de at in poze, calitatea este exceptionala iar montajul a fost rapid. Va multumesc foarte mult. Sunteti de nota 10.

Lasă un comentariu