Caută

Follow:

TERMEN RETURNARE PRODUSE

Termenul de returnare al produselor achizitionate online este de 14 de zile de la receptionarea acestora Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului: “Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile”. Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: vanzari@mobilapremium.ro In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 ” Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor” .

SC MOBILA PREMIUM PROD SRL .se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, în cazul în care produsul nu a fost cel comandat sau prezintă defecte. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile cu certificatul de garantie in original si factura sau bonul fiscal. Prețul manipulării, al montării și al demontării mobilierului cad în sarcina cumpărătorului.

Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Conform art. 16 lit. C din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract produsele confectionate după specificațiile prezentate de consumatori sau personalizate în mod clar.

Produsele se vor returana la adresa punctului nostru de lucru din Ciolpani, Ilfov, Str. Calea Bucuresti nr 56

In cazul in care consumatorul doreste ca produsele pe care le returneaza sa fie ridicate de catre SC MOBILA PREMIUM PROD SRL se va stabili costul transportului in functie de nr. de km si greutate.

In corpul email-ului vă rugăm să atașați formularul de mai jos completat cu datele corespunzătoare. In scurt timp veți fi contactat de către un agent.

Descarca formularul de retur

SCHIMBARE PRODUSE

In cazul in care doriti sa schimbati produsele, completati formularul de retur afisat pe site si o sa va contactam in cel mai scurt timp.

În cazul în care doriţi alte produse (modele sau marimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil al depozitul nostru. 

Consumatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru schimbarea unui produs, exceptie facand mobilierul la comanda, in conditiile din O.G. 34 / 2014. Costul de transport pentru schimbare va fi suportat de catre client.

SC MOBILA PREMIUM PROD SRL  (www.mobilapremium.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Masini de transport sau curier, Livrare in 3-15 zile de la plasarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc.

RETURNARE PRODUSE LA COMANDA

Prin produs la comanda se intelege orice articol care a fost personalizat dupa preferintele clientului (dimensiuni: lungime, latime, inaltime, material de suprafata, design, structura, culoare, elemente de detaliu etc.) conform art. 16 punct C din O.G. 34 / 2014,  acestea nu se pot returna intrucat au fost confectionate special pentru dvs.

Înapoi sus
× Suntem aici pentru tine